Un somni impossible

1225112755175_f

 

A la foto hi ha Rudy Fernández, Ricky Rubio i Pau Ribas, després de guanyar la Copa del Rei amb la Penya el 2008. Avui són els líders dels seus respectius equips (Madrid, Minessotta, València).

De vegades somnio impossibles. Per exemple, una plantilla 100% pedrera, si el Joventut de Badalona hagués tingut els diners per pagar-la.

Bases:        Ricky Rubio / Albert Oliver / Guillem Vives

Alers:         Rudy Fernández / Pau Ribas / Sergi Vidal / Àlex Mumbrú

Pivots:       Albert Miralles / Henk Norel / Marko Todorovic / Nacho Llovet

I si volguéssim un entrenador “de la pedrera”, podríem triar i remenar. A l’ACB actual, de tècnics amb adn badaloní n’hi ha una pila: Plaza (Unicaja), Alonso (Bilbao), Maldonado (Penya), Duran (València), García-Reneses (Gran Canaria), Martínez (Manresa)…

Continuaré somiant, perquè és molt difícil que el Joventut tingui mai els diners per competir amb els grans clubs d’Europa i del món. Però si un dia -només un dia- els poguessim veure jugant junts de verd-i-negre…

PD: Per cert, ahir vem perdre contra el líder, Unicaja. Un equip propietat d’una caixa d’estalvis… Prefereixo que la Penya malvisqui, abans que estar d’acord que una entitat obligada a fer tasca social es dediqui a pagar sous milionaris a estrelles del bàsquet.